b-blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prvý deň

Začiatok. Všetko raz začne. Tak ako aj tento denník.
    Včera som dočítal knihu Polnočný denník od Maxima E. Matkina. Inšpirovaný touto knižkou som sa rozhodol, že aj ja si začnem písať taký malý denníček .. No nebude to denník o sexe a "zložitých" osudoch ľudí z môjho okolia.

Takže k veci.
    Dnes je 12.4.2007 takže mám 37 dní na odovzdanie diplomovky. Tento denník si píšem aj preto, lebo dúfam, že začnem na nej konečne pracovať. Prinajhoršom budem mať aspoň zlé svedomie, keď si tu po desiatich dňoch po sebe prečítam a zistím že mám stále napísaných päť strán. Tých päť strán ktoré som napísal v jednu noc keď ma zožieral zlý pocit preflákaného dňa a nedovolil mi zaspať.
    Písanie diplomovky (ďalej už len "D") by nebola ťažká úloha keby: nebolo vonku 24°C nesvietilo slnko, nekúpil som si gitaru a neučil sa na nej hrať, nebol internet, a kopec iných vecí, ktoré chcem robiť viac ako sedieť a pracovať nad "D".
    Hmm 37 dní. Keď si zoberiem príklad Willyho Fogga, ktorý prešiel svet za 80 dní, tak tých 37 dní mi bude asi bohato stačiť. Pardón, 36 dnes idem so psom von a potom si v telke pozriem hokej.

Čo môžeš urobiť dnes, neodkladaj na zajtra, tak takéto hesielko si v mojom živote ťažko nájde oporný bod ... Ráno som sa zobudil a pri posteli mám stále vianočný stromček, síce malý, ale vianočný.

Denník | stály odkaz

Komentáre

  1. a pockaj na hokej
    ten poznacil vsetky moje statnice a diplomovky xD popri peknom pocasi :))
    publikované: 12.04.2007 15:07:06 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  2. pockaam :)
    dakujem za 1. komentar na mojom bloguu :)
    publikované: 13.04.2007 09:53:45 | autor: bluewell (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014