b-blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Byrokracia

tam kde by ste ju určite nehľadali
    Jednoduchá vec, aspoň jej sa to zdalo. Natočiť si 30 sekundový záznam, zo školskej jedálne, kvôli  jednému školskému projektu. Potrebovala jediné, ochotnú tetu kuchárku, ktorá jej požičia na 30 sek jedlo z vitrínky, ktoré každý deň končí niekde v koši.
Smola Evička.
    Prvý problém nenašla si asi tú pravú kuchárku. Pekne si si vypýtala ten obed. " Čo chcete ? a to načo ? a to dnes ? veď je piatok." No čo už, nie každý deň natrafíš na kuchárku ktorá chápe... ale dobre, ešte to neskončilo..." Musím sa opýtať vedúcej ". OK toto ešte chápem, vybrať obed, ktorý o 10min skončí vo výlevke, z vitrínky, ktorá ani nieje zamknutá, tak nato treba vedúcu. Vedúca tam bola raz dva. A poďme znovu vysvetliť čo chceš.30sek, film, projekt. Super zdá sa že vedúca pochopila (asi  preto je vedúca), dokonca ani nemá nič proti ak ... najlepšie práve prichádza... ak donesie povolenie od DEKANA ... Dekana ? ... no, ale že ty máš šťastie .. náš novozvolený dekan práve obeduje a tak sa k jeho stolu blíži sprievod: ty a teta vedúca ... Dekan je inteligentný človek, netreba mu vysvetľovať dlho o čo máš záujem.... po 10min máš konečne ciel na dosah ... chýba už len posledná maličkosť " slečna doneste mi písomnú žiadosť a v stredu si to môžete natočiť " Čo je veľa to je moc.:D:D:D
    Od toho dňa mam strach si prisunúť stoličku, aby sme náhodou nesedeli 5ti, pri stole pre 4roch, lebo človek nikdy nevie či aj nato netreba povolenie od dekana. A vážne neviem či sa môže zdržiavať na WC 5 chalanov keď sú tam 4 pisoáre.

    Ale natáčanie sa nakoniec podarilo. Strašne zúfalý pohľad a ďalších pár minút presviedčania, nakoniec vybavili výnimku. A natočilo sa to ešte v ten istý deň. Koniec dobrý všetko dobré.

Všeličo | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014